NieuwsIn de kijker:KBI INSTITUTIONAL WATER FUND

Morningstar bekroonde dit fonds met DRIE sterren !!!!

01/10/2018   VERAART & PARTNERS KNOKKE is een feit
 

Per 1 oktober 2018 is VERAART & PARTNERS KNOKKE een feit. Kantoor Jansen is een zuster-agentschap geworden en zal verder gaan als VERAART & PARTNERS KNOKKE. Evelyne Jansen wordt mede-directeur naast Ronald Veraart. Een adviseur kredieten en een adviseur verzekeringen zullen het kantoor vervoegen. Hierdoor wordt in Knokke het antwoord geformuleerd op de kwaliteit van dienstverlening door grootbanken en private bankers.
01/04/2018   EINDELIJK.....
 

Sedert de opstart van ons kantoor hebben we altijd veel aandacht besteed aan het thema water. Met veel plezier kunnen we dan ook een uitbreiding van ons, al uitgebreide, gamma aankondigen: het KBI INSTITUTIONAL WATER FUND.
18/02/2018   HET BELANG VAN GESPREID BELEGGEN
 

De beurzen kwamen de afgelopen week wat tot rust, al is de schade van de afgelopen periode nog lang niet hersteld. De sterk opgelopen beurzen moesten een keer wat lucht laten ontsnappen en dat heeft eigenlijk best nog lang geduurd. Sterk dalende beurzen maken nieuwe beleggers angstig, maar bieden wat langer meelopende beleggers vaak mooie kansen.

Kuddegedrag, angst en hebzucht zijn daarbij factoren die de bewegingen vaak nog wat extra dik aanzetten en het is de kunst daar gepast gebruik van te maken. Buffett heeft ooit gezegd dat je moet kopen "als het bloed door de straten loopt", maar het is niet voor iedereen even gemakkelijk om op die manier te handelen.

Som ben je er te vroeg bij, soms heb je al teveel gekocht en soms mis je de boot omdat je op een nog lagere koers hoopte.

Eén oplossing voor dit alles: GESPREID BELEGGEN met een houden strategie op de lange termijn.

Voor verdere informatie wendt U zich tot ons kantoor. Aan de ruime openingsuren zal het niet liggen!
21/01/2018   BUY NOW OR CRY LATER
 

Op zoek naar een voordelige lening voor de aankoop van uw nieuwe wagen? Dan bent u bij VERAART & PARTNERS aan het juiste adres. Raadpleeg ons voor een concrete simulatie!

Let op, geld lenen kost ook geld.
26/11/2017   WIJ HELPEN U VOOR ADVIES OP MAAT !
 

Maak vrijblijvend een afspraak bij ons op kantoor of, indien gewenst, bij U thuis!
23/07/2017   BLACKROCK: BULL MARKET IS NOG LANG NIET VOORBIJ
 

BlackRock, één van de fondsenhuizen welke we via ons FIDEA-DYNASAFE-gamma aanbieden, schrijft dit middels Richard Turnhill in de Midyear 2017 Global Investment Outlook.

Lees dit artikel in de rubriek Beleggen - Dossiers.
24/06/2017   KANTOOR VERAART & PARTNERS BREIDT UIT!!!!
 

Per 1 juli is het Kantoor Lieven Baert Maldegem een samenwerking aangegaan met ons kantoor. Alle bank- en verzekeringsactiviteiten worden bij het Kantoor Veraart & Partners gecentraliseerd! Lieven Baert zal werkzaam zijn in het Kantoor Veraart & Partners als adviseur beleggingen.

Per 1 juli is het Kantoor Matthieu Decock Damme een samenwerking aangegaan met ons kantoor. Alle bankactiviteiten worden bij het Kantoor Veraart & Partners gecentraliseerd! Inge Nevelsteen zal werkzaam zijn in het Kantoor Veraart & Partners. Matthieu Decock zal zijn verzekeringsactiviteiten voort blijven zetten vanuit zijn kantoor te Damme.
15/11/2016   PENSIOENSPAREN
 

Door het fiscale voordeel van 30 % is pensioensparen op lange termijn met voorsprong de meest rendabele spaarformule.


Voor nadere informatie neemt U best een kijkje in de rubriek "Uw pensioen".
05/11/2016   DE IMPACT VAN, PLOTSELING, AANTREKKENDE LANGE TERMIJNRENTES
 

Al geruime tijd waarschuwen we in ons kantoor voor de impact van plotseling aantrekkende lange termijnrentes op met name gemengde fondsen.

In de rubriek Beleggen - Dossiers is het artikel "Catch 22" opgenomen welke geschreven werd door Gert Bakelants en waarin hij deze toekomstige problematiek uiteenzet.
01/11/2015   ZO HOORT EEN BANK TE ZIJN......
 

CRELAN staat voor de waarden:

  • verbonden
  • respectvol
  • persoonlijk
  • verantwoordZie hier voor het Crelan-engagement.Hierbij "zoals een bank hoort te zijn" 1"zoals een bank hoort te zijn" 2.
13/09/2015   RUIM AANBOD VAN BELEGGINGSFONDSEN
 

Bekijk ons ruim aanbod van Amundi en CPR beleggingsfondsen in de rubriek Beleggen!
29/06/2014   Bent u al eigenaar van uw bank?
 

Crelan is een bank met een coöperatieve structuur. Dat betekent dat ook u coöperant kunt worden en zo kunt meewerken aan de verdere groei van Crelan. Intussen telt Crelan al meer dan 265.000 coöperanten, allemaal mede-eigenaars van de bank.

 

Hoe coöperant worden?

U wordt coöperant door in te schrijven op maatschappelijke aandelen, uitgegeven door Lanbokas cvba (lid van de Federatie van kredietinstellingen van Crelan).

 

Coöperant zijn = vipbehandeling genieten

Als coöperant investeert u niet alleen in de bank, u krijgt er ook iets voor in de plaats. U geniet immers de vipbehandeling van het Fidelio-voordelenprogramma. Dit programma heeft Crelan speciaal voor zijn coöperanten ontwikkeld.

Daarnaast ontvangen onze coöperanten jaarlijks een dividend op hun maatschappelijke aandelen. Voor het jaar 2013 bedroeg dat dividend 4 %. Let wel, rendementen uit het verleden zijn geen indicator voor de toekomstige resultaten.

 

Voordelen, maar ook risico's

Lees alvorens te beleggen in deze aandelen zeker het prospectus van 27/06/2013 voor het openbaar aanbod van maatschappelijke aandelen en de aanvullingen van 22/10/2013, 25/02/2014 en 23/04/2014. U vindt er onder andere alle informatie over de risico’s die verbonden zijn aan de maatschappelijke aandelen, waaronder het risico op verlies van het ingelegd kapitaal.
14/08/2012   Langdurige opmars aandelen?
 

Juist nu er alom pessimisme heerst over de economie, moeten geduldige beleggers alert zijn. Wellicht staan we aan het begin van een nieuwe, langdurige periode van koersstijgingen, stelt Hendrik Oude Nijhuis.

 

Dit lezenswaardige artikel is te vinden in de rubriek Beleggen onder Dossiers.
03/10/2012   VERZEKERD ZIJN HOE HET MOET
HET pakket.........
 

......met een Fidea-Elit3-pakket......

 

BUNDEL UW VERZEKERINGEN EN BESPAAR OP UW TOTALE PREMIE !!!! 

Bundel uw brand + auto + familiale verzekering in één pakket. 
WIJ GARANDEREN U EEN MINIMAAL PRIJSVOORDEEL VAN EURO 50 PER JAAR!!!! ten opzichte van uw huidige polissen afgesloten via klassieke makelaars en/of banken. 

 

 

 

Voor verdere uitleg zie de rubriek verzekeren.
14/07/2012   Uw spaarboekje wordt transparanter
 

Vanaf begin volgend jaar wordt een zeer ingrijpende hervorming van het spaarboekje opgestart. Opvallend hierbij onder meer het verbod op voorwaardelijke aanbiedingen. Banken mogen nog wel een minimuminleg eisen in ruil voor een hogere rente, maar rekeningen met een hogere opbrengst enkel aanbieden aan nieuwe klanten of "vers geld" zal dan onmogelijk worden. Ook zal de verworven getrouwheidspremie sneller uitbetaald worden.

 

Kantoor Veraart & Partners juicht transparantie van de bankproducten alleen maar toe en ziet deze maatregelen als een unieke kans om zich nadrukkelijker te profileren als kwalitatief sterke financiële dienstverlener. Nog meer dan voorheen zal kwaliteit de doorslag geven bij de keuze voor een bankier!

 

Bedenk wel dat deze maatregelen in eerste instantie een neerwaartse druk op de rentevergoedingen zal hebben van de diverse spaarboekjes!

 

Voor alle verdere informatie zie de rubriek Sparen/dossiers.
24/06/2012   UW bank
 

Uw bank niet zomaar een bank, maar..............

 

 

en kent U deze nog..............................
23/03/2012   Verwachting voor de komende jaren
 

• De Europese Centrale Bank heeft de rente terug verlaagd => de rente op spaarboekjes staat verder onder druk en zal zeker de komende jaren niet spectaculair stijgen. 
• Langlopende rente voor een groot gedeelte afhankelijk van de inflatieverwachtingen => gezien de economische verwachtingen zal de langlopende rente laag blijven, alvast niet spectaculair stijgen.
• Beurzen zullen wellicht licht herstel beginnen te vertonen.

 

Voor ons advies: zie de rubrieken Beleggen/fondsen en Verzekerd sparen.

 
 
 


Nieuws:


01/10/2018

VERAART & PARTNERS HEEFT EEN ZUSJE !!!!


01/04/2018

EINDELIJK.....


18/02/2018

HET BELANG VAN GESPREID BELEGGEN!


21/01/2018

BUY NOW OR CRY LATER - GOEDKOPE AUTOLENING


23/07/2017

BLACKROCK: BULL MARKET IS NOG LANG NIET VOORBIJ


15/11/2016

PENSIOENSPAREN MEEST RENDABELE SPAARFORMULE


24/06/2017

KANTOOR VERAART & PARTNERS BREIDT UIT!!!!


05/11/2016

DE IMPACT VAN, PLOTSELING, AANTREKKENDE LANGE TERMIJNRENTES !


13/09/2015

Voor meer uitleg over de MORNINGSTAR RATINGS zie Dossiers in de rubriek beleggen!


21/07/2015

BEKIJK ONS AMUNDI EN CPR AANBOD IN DE RUBRIEK BELEGGEN


29/06/2014

BENT U AL EIGENAAR VAN UW BANK ?

U staat centraal:


Bij Veraart & Partners krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient.
Persoonlijk bekeken>>

Helder advies:Kennis maken?>>

Betrouwbare partners:Meer weten?>>