EconopolisIn de kijker:KBI INSTITUTIONAL WATER FUND

Morningstar bekroonde dit fonds met DRIE sterren !!!!

Investeringsstrategie:

Econopolis investeert bij voorkeur in bedrijven die actief zijn in een duurzame markt en beschermd worden door een sterk compettitief voordeel. Verder gaat men de kwaliteit van het management team na om te bepalen of ze in het belang van de aandeelhouders handelt.

Enkel dit soort bedrijven kan op lange termijn waarde creëren voor de aandeelhouders.


Wanneer een bedrijf deze test doorstaat, wordt er een financiële analyse gemaakt die bepaalt aan welke koers Econopolis in het bedrijf wil investeren. Bij deze analyse ligt de nadruk op: duurzaamheid, competititeve positie, management en waardering.Het aanbod van Econopolis bestaat uit vier verschillende beleggingsfondsen. Uiteraard zal er steeds gekeken worden of deze fondsen passen in uw beleggingsstrategie.

Door te klikken op het betreffende fonds wordt u rechtstreeks doorgeleid voor actuele informatie met betrekking tot het fonds en kunt u ook het juridisch rapport (essentiële beleggersinformatie) en recente rapportering raadplegen. Onze fondsenkeuzes worden ook steeds gematched bij het onafhankelijke Morningstar. Het volstaat om de bijhorende link "analyse Morningstar" te raadplegen.


CRELAN FUND ECONOSTOCKS

Het doel van dit fonds is te streven naar vermogensgroei op lange termijn via beleggingen in aandelen zonder geografische beperking en in ieder effect dat toegang tot het kapitaal van deze vennootschappen geeft. Om dit doel te bereiken investeert het fonds voornamelijk in een geografische en sectoraal gespreide portefeuille van aandelen, zowel in aandelen van bedrijven die actief zijn in ontwikkelde markten (Europa, Verenigde Staten van Amerika en Japan) als bedrijven die actief zijn in groeilanden. Bij de selectie van bedrijven zal voor minstens 80 % belegd worden in bedrijven die inspelen op lange termijn trends, met name: landbouw en voeding, energie, grondstoffen, ICT en activiteiten die inspelen op de groeiende, verouderende en verstedelijkende wereldbevolking.

analyse Morningstar

CRELAN FUND SUSTAINABLES

Het doel van dit fonds is te streven naar meerwaarden op lange termijn via beleggingen in internationale duurzame obligaties en aandelen, in obligaties die afhankelijk zijn van de economische omstandigheden en de markten, maar ook van strategische visies en verwachtingen van de beheerder van het Masterfonds. Het compartiment zal niet investeren in aandelen van bedrijven die op basis van de ethische richtlijnen van het Noors Overheidspensioenfonds uit het investeringsuniversum zijn geweerd. De beheerder zal bovendien een bjikomende controle uitvoeren op basis van de informatie die hij verkrijgt van Sustainalytics, een bedrijf die gespecialiseerd is in duurzaalheidsonderzoek van beursgenoteerde ondernemingen en landen.

analyse Morningstar


CRELAN FUND ECONONEXT

Het doel van dit fonds is te zorgen voor een aantrekkelijk rendement op lange termijn door te investeren hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks in groeilanden; meer bepaald in de nieuwe opkomende economieën in het Oosten (zoals India, China en bepaalde ASEAN-landen), maar ook in andere groeipolen, zoals Brazilië of opportuniteiten in Turkije, Zuid-Afrika en Mexico. Hiertoe investeert men in een gespreide portefeuille van aandelen en obligaties waarbij het gewicht van beiden individueel kan variëren van 0 % tot 100 %. Zie ook dit rapport.

analyse Morningstar

CRELAN FUND ECONOFUTURE

Het doel van dit fonds is te streven naar een aantrekkelijk rendement op lange termijn door het nemen van matige risico's. Om het doel te bereiken, investeert het fonds voornamelijk in een gespreidde portefeuille van aandelen (min. 0% en max. 60 % van de portfolio) en obligaties zonder voorkeur te geven aan een specifieke geografische regio of een activiteitensector. Zie ook dit rapport.

analyse Morningstar


  


  

Nieuws:


21/10/2018

TEAM VERAART & PARTNERS


01/10/2018

VERAART & PARTNERS HEEFT EEN ZUSJE !!!!


01/04/2018

EINDELIJK.....


18/02/2018

HET BELANG VAN GESPREID BELEGGEN!


21/01/2018

BUY NOW OR CRY LATER - GOEDKOPE AUTOLENING


23/07/2017

BLACKROCK: BULL MARKET IS NOG LANG NIET VOORBIJ


15/11/2016

PENSIOENSPAREN MEEST RENDABELE SPAARFORMULE


24/06/2017

KANTOOR VERAART & PARTNERS BREIDT UIT!!!!


05/11/2016

DE IMPACT VAN, PLOTSELING, AANTREKKENDE LANGE TERMIJNRENTES !

U staat centraal:


Bij Veraart & Partners krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient.
Persoonlijk bekeken>>

Helder advies:Kennis maken?>>

Betrouwbare partners:Meer weten?>>