CPR gammaIn de kijker:KBI INSTITUTIONAL WATER FUND

Morningstar bekroonde dit fonds met DRIE sterren !!!!

SPREIDEN      SPREIDEN      SPREIDEN      SPREIDEN      SPREIDEN      SPREIDEN

Met het gamma van CPR Invest is een mooie spreiding te verwezenlijken:

De beleggingsdoelstelling van dit fonds is op middellange termijn (minstens 4 jaar), na aftrek van de beheervergoedingen, een hoger rendement op te leveren dan dat van de samengestelde benchmarkindex: 80 % van de in Euro afgedekte JPM GBI Global (met herbelegde nettocoupons) + 20 % van de in Euro uitgedrukte MSCI World (met herbelegde nettodividenden), met een verwachte maximale volatiliteit van 7 %.

Voor alle verdere informatie zie: CPR INVEST DEFENSIVE.

essentiële beleggingsinformatie (KIID)

analyse Morningstar


De beleggingsdoelstelling van dit fonds is op middellange termijn (minstens 4 jaar) een hoger rendement op te leveren dan dat van de samengestelde benchmarkindex: 50 % van de in Euro afgedekte JPM GBI Global (met herbelegde nettocoupons) + 50 % van de in Euro uitgedrukte MSCI World (met herbelegde nettodividenden), met een verwachte maximale volatiliteit van 15 %.

Voor alle verdere informatie zie: CPR INVEST REACTIVE.
essentiële beleggingsinformatie(KIID)
analyse Morningstar


De beleggingsdoelstelling van dit fonds is op lange termijn een hoger rendement op te leveren dan dat van de samengestelde benchmarkindex: 20 % van de in Euro afgedekte JPM GBI Global (met herbelegde nettocoupons) + 80 % van de in Euro uitgedrukte MSCI World (met herbelegde nettodividenden), met een verwachte maximale volatiliteit van 20 %.
Voor alle verdere informatie zie: CPR INVEST DYNAMIC.
essentiële beleggingsinformatie (KIID)
analyse MorningstarDe beleggingsdoelstelling van dit fonds is beter te presteren dan de Europese aandelenmarkten op lange termijn (minstens 5 jaar) door het momentum te benutten van de Europese aandelen die inspelen op de vergrijzing.
Voor alle verdere informatie zie: CPR INVEST SILVER AGE.

essentiële beleggingsinformatie (KIID)

analyse Morningstar


De beleggingsdoelstelling van dit fonds is beter te presteren dan de wereldwijde aandelenmarkten op lange termijn (minstens 5 jaar) door het momentum te benutten van internationale effecten dat samenhangt met de vergrijzende bevolking. Voor alle verdere informatie zie: CPR INVEST GLOBAL SILVER AGE.

essentiële beleggingsinformatie (KIID)

analyse Morningstar


       

De beleggingsdoelstelling van dit fonds is op lange termijn (minstens acht jaar) een hoger rendement te behalen dan dat van de MSCI EMU index door voornamelijk effecten uit de Eurozone te selecteren met een hoger dividendrendement dan het gemiddelde dividendrendement vn de effecten die in de MSCI EMU index zijn opgenomen.
Voor alle verdere informatie zie: CPR INVEST EURO HIGH DIVIDEND.

essentiële beleggingsinformatie (KIID)

analyse Morningstar


       

De beleggingsdoelstelling van dit fonds is op lange termijn (minstens vijf jaar) een beter rendement te boeken dan de wereldwijde aandelenmarkten door te beleggen in aandelen van bedrijven die disruptieve bedrijfsmodellen invoeren of daarvan - volledig of gedeeltelijk - profiteren.
Voor alle verdere informatie zie: CPR INVEST GLOBAL DISRUPTIVE OPPORTUNITIES.

essentiële beleggingsinformatie (KIID)

analyse MorningstarDe beleggingsdoelstelling bestaat erin op lange termijn (minstens vijf jaar) een beter rendement te boeken dan de wereldwijde aandelenmarkten door te beleggen in internationale aandelen van bedrijven die betrokken zijn bij de hele voedselketen. Om dit te verwezenlijken is de beleggingsstrategie van het Compartiment er op gericht effecten te selecteren van bedrijven die betrokken zijn bij landbouw, bosbouw, de productie en distributie van water, voedsel en drank, restaurants en alle gerelateerde activiteiten.
Voor alle verdere informatie zie: CPR INVEST FOOD FOR GENERATIONS.

essentiële beleggingsinformatie (KIID)

analyse MorningstarNB Aan de hand van uw beleggingsstrategie bekijken we samen of deze fondsen in uw effectenportefeuille kunnen worden opgenomen!


  


  

Nieuws:


21/10/2018

TEAM VERAART & PARTNERS


01/10/2018

VERAART & PARTNERS HEEFT EEN ZUSJE !!!!


01/04/2018

EINDELIJK.....


18/02/2018

HET BELANG VAN GESPREID BELEGGEN!


21/01/2018

BUY NOW OR CRY LATER - GOEDKOPE AUTOLENING


23/07/2017

BLACKROCK: BULL MARKET IS NOG LANG NIET VOORBIJ


15/11/2016

PENSIOENSPAREN MEEST RENDABELE SPAARFORMULE


24/06/2017

KANTOOR VERAART & PARTNERS BREIDT UIT!!!!


05/11/2016

DE IMPACT VAN, PLOTSELING, AANTREKKENDE LANGE TERMIJNRENTES !

U staat centraal:


Bij Veraart & Partners krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient.
Persoonlijk bekeken>>

Helder advies:Kennis maken?>>

Betrouwbare partners:Meer weten?>>